За Посетители
Ако искате да откриете най-добрият автосервиз във Вашия град или друг район, какво бихте направили? Ще попитате Вашите приятели? Ще потърсите информация в онлайн форуми и ще прочетете мнения? Ще посетите няколко автосервиза, чието местоположение сте запомнили, докато сте минавали край тях на път за ежедневните си задачи. avtoservizite.com е сайтът, който прави точно това за Вас, напълно безплатно.
Ако трябва да похарчите възможно най-малко парични средства за ремонт на Вашия автомобил, бихте искали ремонта да бъде направен както трябва. Но как да разберете кой автосервиз отговаря точно на Вашите изисквания и предоставя услугите, които търсите, в удобното за Вас работно време?
За Автосервизи
Вие сте собственик на автосервиз с екип от квалифицирани специалисти. Вие сте осигурли модерно оборудване и сте предоставили приятна атмосфера за Вашите клиенти. Вие знаете, че предоставяте качествени услуги на конкурентени цени. Вие имате редовни клиенти, но броя им не нараства с темповете, с които бихте желали. Какво бихте променили?
Вече не е нужно да чакате Вашите клиенти да търсят клиенти вместо Вас. Вече не е нужно да очаквате, че ще реализирате повече работа и печалба, само защото местонахождението на Вашия автосервиз е стратегическо. Вече не е нужно да пропилявате свободното си време, бъдейки активни потребители в онлайн форуми и изразявайки компетентно мнение, вместо да се съсредоточите върху работа си. Вече не е нужно да плащате за излишни реклами, които нямат желания ефект.
Създадохме avtoservizite.com специално за Вас. Вашите конкуренти вече се регистрираха. Регистрирайте се и Вие!