Avtoservizite.com е информационен портал, който помага на крайните клиенти да открият най-близкия автосервиз, намиращ се до тях или в друг район. Целта на екипа на Avtoservizite.com е да предостави изключителна и пълна база данни с информация за всички авто сервизи на територията на България.
Avtoservizite.com e създаден през 2012г. от група автомобилни ентусиасти и предприемачи, разочаровани от липсата на систематизирана информация за наличните автомобилни сервизи на територията на Република България и услугите, които се предоставят от тях. Ние създадохме този информационен портал с идеята да осигурят на своите колеги, водачи на МПС, най-точна, безпристрастна и полезна информация за собственици на леки и тежки автомобили. Avtoservizite.com не е собственост, ните изцяло, нито в частност от производител, търговец или дистрибутор на леки или товарни автомобили, както и доставчик на автомобилни резервни части или собственик на авто-сервизен център.
Avtoservizite.com предоставя ясен и бърз начин за получаване на необходимата информация, от която клиентите биха имали нужда при търсенето на сервиз за техните автомобили. Противно на други онлайн източници, Avtoservizite.com предоставя най-подробната и безпристрастна директория за автосервизи в страната. Уникалната система от информация, разработена специано за своите посетители и собственици на автосервизни центрове никога досеге не е била налична.
Avtoservizite.com също така предоставя централизирана онлайн платформа, в която всеки сервиз може да променя съдържанието в своя профил и услугите, които предоставя за своите клиенти. Наше удоволствие е да предоставим всички тези възжможности на собствениците на автосервизи и техните потенциални клиенти.